Wij benaderen leren anders

Er is een theorie dat sommige van ’s werelds beste innovaties het resultaat zijn van verschillende industrieën die samen komen. We zijn trotse studenten van de Nederlandse school, betrokken en gedreven. We hebben een achtergrond in entertainment en zijn doorlopend op zoek naar nieuwe manieren om content te creëren en kijkers een ervaring te bieden die ze slimmer maakt.

Onze missie

Om organisaties te bekrachtigen met het innovatieve framework en de content om hun publiek te laten groeien door impactvolle leerervaringen.

Have any questions? Check out our FAQ.

Door makers, voor makers

Wij geloven in de kracht van creatie. Daar komt onze naam ‘Maeckers’ vandaan, van het oud Hollandse ‘makers’. Alles draait om de makers. We zijn een team van film makers, didactici, scenarioschrijvers, strategen en creatieven. Onze oprichters zijn Kees van Velzen en Robbert Wilts. We houden er van te denken als de ‘goeden’. Net zoals we over onze klanten denken. We zouden het niet anders willen 😉

Resultaten bereiken is nooit een probleem

Maeckers gelooft niet alleen in het ontwikkelen van studenten, maar ook in het ontwikkelen van creatieven. Daarom zijn we eigenaar en investeren we in de grootste community van Nederlandse film- & video makers, met meer dan 10.000 talenten. Dit stelt ons in staat om altijd ieder soort content te kunnen creëren en duurzame resultaten snel te kunnen bereiken.

Wil je groeien?

Onze organisatie is net zo sterk als de mensen die in het team zitten. Denk je dat je met ons zou willen werken? Bekijk hier onze jobs.

Trusted by some of the smartest and most impactful organisations in our world

Ready to win?